top of page
Uitlegkader_Tekengebied 1.png

Beste overvallers,

 
Wij, het personeel van Locks&Keys, zijn super trots om ons eigen spel te presenteren. Tijdens Oceaan013 ga je de voorbereidingen treffen voor een bankoverval. En niet zomaar eentje, maar de overval op onze Bank. De escaperoom de Bank is te spelen bij Locks&Keys. Wij hebben al vele groepen succesvolle overvallen zien plegen, maar geven jullie wat extra hulp om het nog beter te kunnen doen. Oceaan013 is gratis te spelen, maar wij zouden het wel erg kunnen waarderen als je een kleine donatie voor het personeel achterlaat! Wil je meer weten over ons? Neem dan eens een kijkje op deze pagina
 

Wie kunnen dit spel spelen?

Om dit spel te spelen hoef je niet de escaperoom de Bank ook gespeeld te hebben. Oceaan013 is gemaakt voor jong en oud, al zullen de echte jonkies wel wat hulp nodig hebben. Je kan het spel in je eentje spelen, maar het is natuurlijk extra gezellig om het samen te doen. Nodig via Zoom, Skype of Facetime je hele vriendengroep uit en ga aan de slag. Het is natuurlijk extra leuk als je na deze voorbereidingen de overval ook echt gaat uitvoeren bij Locks&Keys.

 

Hoelang duurt Oceaan013?

Je bent ongeveer 2 tot 4 uur bezig met het voorbereiden van je overval. Het is wel mogelijk om tussendoor te stoppen, omdat er geen timer aftelt. Je kan er dus zo lang over doen als dat je zelf wilt.

HULP NODIG?

Omdat we begrijpen dat overvallers hulp van buitenaf goed kunnen gebruiken, laten wij jullie natuurlijk niet in de steek. Bij alle spellen zijn hints beschikbaar, mochten jullie er niet uit komen. Als aller laatste redmiddel is er de mogelijkheid om het juiste antwoord te bekijken, maar wij gaan er natuurlijk vanuit dat jullie deze niet nodig zullen hebben. 

 
Let op! Tijdens het spelen heb je pen en papier nodig. Een printer is handig, maar is niet noodzakelijk. En kom je er nou echt niet uit? Bij elk spel staan een aantal hints gegeven, maar mocht dit niet genoeg zijn, dan kan je ons een berichtje sturen via Facebook of Instagram! 
  • Facebook
  • Instagram
Pijl_Tekengebied 1.png

Ready? Klik op de knop!

bottom of page